Allereerst, waar komt ons oude logo vandaan?
Dat begon vrij eenvoudig. Wij wilden geen heftige 'eagle' of andere boosaardige afbeeldingen, dus was de zgn. 'Pleite Geier' gauw gevonden op een Cd met afbeeldingen van Bob.
De Pleite Geier krijg je in Duitsland alleen als je blut bent en... dat waren we!
En het nieuwe logo? Tja, we wilden vernieuwen. Waar anderen angstvallig aan hun logo vasthouden, hebben wij even gefreubeld en voila; het nieuwe logo was geboren.

In het bovenste deel van de homepage zie je ons door de bocht scheuren, waar?
In september 2000 zijn Bob en Frans bij Camping Moto Route 99 geweest, omdat Bob ooit beloofd had minimaal 1x per jaar op bezoek te gaan. Zo gezegd, zo gedaan en tijdens een middagrondritje over "Le Mont D'Or" hebben wij allebei een foto gemaakt en die vervolgens samengevoegd. Tijdens deze trip naar Frankrijk is BEF-Nijmegen tevens opgericht.

Waarom die achtergrond met die kettingen?
Wel, een ketting is het symbool voor loyaliteit en een link met de motor is ook gauw gelegd.

Dat irritante ventje dat linksonder op de pagina zijn vinger telkens opsteekt?
Tja, er was dus geen geld voor een zgn. 'First-level domain'. Daarom werd er gezocht naar een gratis alternatief om door te linken naar gratis webruimte (2 x 25MB) bij onze provider Chello en sinds oktober 2005 ook 200MB bij One.com (Is inmiddels 3Gig). En die toevoeging "sucks" aan het adres vonden wij wel cool. Bovendien kan een beetje zelfspot geen kwaad, dachten wij. Gezien de vele navolgingen zal dat ook wel zo zijn...

En die twee figuren rechtsonder op de pagina?
Wel, ik (Frans) ben geen 'gamer', maar voor het spel RoadRash maak ik graag een uitzondering.
Bizar en simpel motorracespel met dito graphics, vandaar dat die nog wel eens gebruikt worden.

Waar is de site mee gemaakt en hoe wordt hij onderhouden?
Met Micro$oft FrontPage 2003 Adobe Dreamweaver CS3. Simpele WYSIWYG-editor, die niet al teveel beslag legt op mijn vrije tijd en waarmee je toch een goed resultaat neerzet.

Ik krijg een 'PopUp-blokkeermelding' bij het openen van jullie site en evt. een foutmelding over een 'bottom1.php-pagina' die niet gevonden kan worden, hoe kan dat?
Wel, omdat wij bij sucks.nl onze site laten doorlinken naar http://www.bef-nijmegen/ vindt Sucks dat zij hier ook wat mee mogen en dat doen zij ook.
Probeer de site maar eens via deze link te openen... (http://www.bef-nijmegen/ zonder sucks dus!)
Vaak krijg je dit probleem met gratis 'tellers' op je site, maar de onze bij www.statcounter.com is gegarandeerd reclamevrij!

Zit er op de inhoud ed. van deze site copyright?
Jazeker, als je Copyright tenminste vertaalt als "The right to copy"...

Alle financiŽn staan bij jullie online, waarom?
Wij zijn geen van beide boekhouders, dus schamen wij ons ook niet voor het gevoerde wanbeleid.

 Genoeg gezwetst